Valuta:
Netherlands
Naar huis ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren

BINNENLANDSE Verzendkosten en voorwaarden
Verzend-en administratiekosten zijn afhankelijk van het aantal bestelde artikelen en de wijze van levering gekozen bij de kassa.

Op basis van het niveau van de gevraagde dienst en de nabijheid van onze Distribution Center, kunnen we een alternatieve methode te gebruiken om uw bestelling. Op bestellingen sneller dan 5-6 werkdagen verzonden, zullen we de levering garanderen of vergoeden u de extra verzendkosten indien de bestelling niet aankomt in de aangegeven tijdsbestek. Weer vertragingen, mechanische vertragingen of andere factoren die buiten onze controle van invloed kan zijn levertijden en worden niet terugbetaald.

postbussen
Voor een optimale levering service, dan kunt u zowel uw postbusnummer en een fysiek adres voor de scheepvaart adres. Bestellingen met slechts een PO Box in het afleveradres kan alleen via USPS worden verzonden en kan tot 12 werkdagen voor levering. Als u niet beschikt over een fysiek adres, neem dan contact op met onze Customer Service afdeling.

RUSH SERVICES
Spoedopdrachten geplaatst op een werkdag (maandag-vrijdag) voorafgaand aan 12:00 Central Time Dezelfde dag, onder voorbehoud van verificatie Schip kompleet. Rush bestellingen die na 12:00 Central Time zal de volgende werkdag, onder voorbehoud van verificatie Schip kompleet. Rush bestellingen in het weekend zal het schip op de volgende werkdag. Houd rekening met de levertijd van de geselecteerde service voor uw pakket aan te komen zodra het ons distributiecentrum verlaat. Werkdagen zijn exclusief weekend (zaterdag en zondag) of Amerikaanse feestdagen.

Rush wordt toegepast op de volgende Delivery enige Services:

1 Werkdag
2 Werkdagen
DELIVERY SERVICES
De levering beschikbare diensten zal afhangen van de scheepvaart adres bij de kassa. Hieronder staan ​​de beschikbare diensten samen met de kostprijs en de verwerking / transittijden op basis van het adres dat bij de kassa. Werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag zijn exclusief Amerikaanse feestdagen. Alle bestellingen zijn onder voorbehoud van verificatie voorafgaand aan de verzending te voltooien.